Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wh Balamora S2 by raem666

raem666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­To nie jest twój cheat tylko mój który kiedyś normalnie udostepniłem na forum bo widze po wadze i bez pobierania sie domyslac ze są tam dwa pliki eix i epk oraz index, nie żądaj like za nie swoją prace dodatkowo  na balmorze kazdy cheat działa.

Opublikowano

­To nie jest twój cheat tylko mój który kiedyś normalnie udostepniłem na forum bo widze po wadze i bez pobierania sie domyslac ze są tam dwa pliki eix i epk oraz index, nie żądaj like za nie swoją prace dodatkowo  na balmorze kazdy cheat działa.

fajnie jak udostępniłeś jakoś go nie widzę ściągnij sobie i zobacz że to nie twoje  :)

Opublikowano

każdy działa? to daj mi linka do mobbera ;/

metin2mod.tk zakładka inne i tam masz moberhack

Opublikowano

metin2mod.tk nie działa strona

mi działa wysyłam ci link na prywatną wiadomość 

licze na +

Opublikowano

mi ten czit niedziala gdzie te 2 pliki wypakowac ? ;/

wszystkie te 3 pliki po wypakowaniu wrzuć do folderu pack w cliencie 

Opublikowano

wlasnie mi ta stronka nie paca :D a potrzebuje moba na balmorke s2 jak mozecie to poprosil bym o linka :D

pisz pw to ci podeśle 

Opublikowano

A nie orientujecie sie czy balmora jest na source? :D

chyba, Ona jest dziurawa jak sito xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie działa , wklejam do pack próbuje przejść przez góry i nic , proszę o odpowiedź.

To jest hack który bije moby

WH jest też skrótem od Waithack.

Wallhacka masz w modzie, Pobierz moda, zainstaluj do czystego Clienta PL'a, Zainstaluj Moda do Clienta PL'a później pobierz http://www.mpcforum.pl/topic/1363528-balmora-s2-kamermod-pompamt2/i skopiuj do Clienta PL'a (tam gdzie instalowałeś moda).

image.png

Opublikowano

Hmmm wh nie dziala , wrzucam wszystkie pliki do "pack" uruchamiam clienta i nic sie nie dzieje P

Jest tam pliczek index? :P

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...